Thursday, May 8, 2008

Salam perkenalan

Dunia siber sudah tidak asing lagi bagi semua orang. Baik anak kecil, pelajar sekolah rendah, pelajar sekolah menengah, pelajar IPT (baik IPTA hatta IPTS sekalipun), orang dewasa, golongan profesional, para pensyarah dan sebagainya. dengan kata lain, setiap hari kita tak boleh elak daripada menggunakan siber. baik komputer, handfon, internet dan sebagainya. Sama ada untuk melakukan tugasan, untk membaca akhbar on-line dan sebagainya.

Oleh sebab itu, sebagai seorang pelajar yang menuntut di Fakulti Pendidikan Universiti Kebangsaan Malaysia, mencipta sesuatu laman web atau blogspot dalam mengintegrasikan pengajaran dan pembelajaran berasaskan dunia siber adalah satu pendekatan yang cukup baik.

Masyarakat sangat mengharapkan pelajar di institusi pengajian tinggi dapat mencipta sesuatu yang baru dan memberi manfaat kepada orang ramai, demi kesejahteraan Agama, Bangsa dan Negara.

Semoga usaha yang dijalankan oleh group ilmiah 2008, dapat dimanfaatkan oleh semua. terima kasih kepada Hajjah Siti Fatimah dan Dr. Saemah kerana sudi membimbing dan memantau kami.

0 comments:

Ayuh Baca Quran

Baca Al-Quran & Tafsir On-Line Disini

Demi Masa

Ingat Solat

Bilangan Pengunjung

Sembang Ilmiah

Laman Ilmiah

Silibus Usrah Remaja

---------------------------

Mencari silibus untuk USRAH?? DAPATKAN QURANIC GROUP Hari ini juga Pastkan anda tidak terlepas Hubungi saya

Mohd Hasyrie Rusydie 0132965236

 • QURANIC GROUP
 • ------------------------------

  Followers

  Text

  
  
  Template by Layout4all & Abdul Munir | blog Blogger Templates